Overstappen van papier naar een mobiel apparaat?

Digitaliseren betekent in de regel een grote verandering voor bedrijven en haar medewerkers. Ons uitgangspunt is dat wij uw bestaande werkwijze/proces zo goed als mogelijk in kaart brengen en respecteren. TOPforms is in eigen beheer ontwikkeld in samenwerking met onze klanten, waardoor er een bewezen gebruiksvriendelijke oplossing is ontstaan.

Wij werken met vooraf vastgestelde en overeengekomen prijzen, dus geen onduidelijkheden, verborgen kosten, of extra kosten zoals bijvoorbeeld afrekenen per verzonden formulier.

Formulieren op de juiste wijze programmeren is onze specialiteit. Door u dit uit handen te nemen, wordt er kostbare tijd bespaard en bent u verzekerd van kwalitatieve in- en output van data.

De unieke eigenschappen van het papier vormen de basis van de TOPforms oplossing. Door het formulier op werkelijke schaal (a4) te tonen in de App, is er altijd overzicht en dus inzicht.

Vraag demo aan

Belangrijke eigenschappen

  • Papierloze oplossing
  • Op basis van eigen formulieren
  • Meervoudige formulieren
  • ‘Offline’ in gebruik
  • Snelheid van informatie overdracht
  • Database input & output
  • Periodieke maatwerk rapportages in CSV
  • App is beschikbaar voor Android/iOS/Windows
TOPforms

TOPforms App

Start de App en login met uw unieke PIN code, hiervoor is geen internetverbinding vereist. In een lijst worden uw formulieren getoond, deze kunt u starten en invullen zoveel als nodig. Zodra u het formulier wilt afhandelen, dan is er wel een verbinding met het internet nodig. De formulier-data (PDF/XML/CSV) wordt veelal bij de backoffice afgeleverd op een e-mailadres of server.

Branding van de App is mogelijk, het login logo en de menubalk kunnen opgemaakt worden in uw eigen huisstijl.

Waar kan een formulier zoal uit bestaan?

Handtekening

Foto toevoegen

Formules

Artikelen scannen

Verplichte velden

Keuzelijsten

TOPforms Portal

De basis van de TOPforms oplossing is de Portal. Deze biedt u verschillende mogelijkheden, waaronder het ‘voorbereid’ pushen van werkopdrachten naar de App.

Methode 1: TOPforms Portal <> TOPforms App

In de App hoeft het formulier nu enkel aangevuld te worden, aangezien de basisgegevens al voorbereid zijn in de TOPforms Portal.

Methode 2: Uw database <> TOPforms App

TOPforms werkt samen met database leveranciers, neem voor informatie hierover contact met ons op. Voor deze koppeling is onze CONNECT module vereist.

Wat kan er nog meer in de Portal?

Overzicht openstaande formulieren
De gepubliceerde- en niet gepubliceerde formulieren worden gepresenteerd in overzichtelijke tabellen. Daarnaast is per formulier te zien of deze al is opgehaald door de medewerker in het veld.

Afgehandelde formulieren downloaden
De in de App afgehandelde formulieren worden automatisch opgeslagen in de Portal. Via het tabblad ‘Documenten’ zijn deze eenvoudig terug te vinden vanwege de logische rangschikking en filter mogelijkheden. Van elk formulier is een PDF bestand beschikbaar om te downloaden.

Formulier na-bewerken door Back Office
De Portal biedt de mogelijkheid om het formulier na te bewerken/te valideren. Van deze ‘nieuwe’ versie wordt na akkoord een nieuwe PDF bestand gemaakt, of een XML welke kan worden gekoppeld aan uw database applicatie.

Wat kan TOPforms voor ons betekenen?